torstai 15. maaliskuuta 2018

She is beauty, she is grace

Mä näytän hyvältä ja tiedän et sä tiedät sen t. Blondi

Hei vain, kaislikossa suhisee taas. Mitään kovin jännää kerrottavaa vikellyksestä tai kisakauden lähestymisestä ei ole, muuta kuin sitä samaa vanhaa: jänskättää, pelottaa ja kuumottelee. Sen sijaan päätinkin tulla kertomaan tämän tarinan sankarittaren, eli Pienen Keltaisen uroteioista.

Viime kesänä S/S Blondi teki neitsytpurjehduksensa kisakehään, ja selvisi sieltä kunnialla ulos. Tukka sykeröillä ja pipo päässä hän näytti tuomareille mistä kana pissii, ja ansaitsi tällä suorituksella itselleen yli numero kuutoisen hevospisteet. Myöhemmin syksyllä Keltainen kohtasi uuden haasteen selätettäväksi: hänestä leivottaisiin joukkuehevonen, sillä pikkujoulut lähestyivät uhkaavaa vauhtia ja meidän Höntsäjoukkue™ tarvitsi itselleen harjoitushevosen. Tavanomaiseen tapaansa tämäkin hoitui Blondilta ilman sen kummempaa hikoilua, ja näin joukkueemme sai muovattua kuudesta keltanokasta höntsäjoukkuevikellyksen ammattilaiset seitsemässä viikossa.

On siis sanomattakin selvää, että uusia haasteita kaivattiin. Tarjosin niitä itse Blondille tasasivarikuurin muodossa (= ulko- ja sisäsivari ovat yhtä kireitä, ei siis asetusta sisälle). Lukemattomien vastalaukannostojen jälkeen alkoi ulkolapa viimeinkin etsiytyä omalle paikalleen, ja ulos liiraminen loppui vähitellen. Tästä rohkaistuneena päätin, että nyt on aika kaikkien haasteiden äidille, laukkajoukkevikellykselle. The Final Frontier odotti horisontissa minua ja Keltaista. Arvaatteko miten kävi?

No jukopliut, hyvin kävi! Yllättyikö kukaan? Höntsäjoukkue + Pieni Keltainen palasivat maineeseen sekä kunniaan ja tekivät höntsäjoukkuevikellyksen historiaa. Uraauurtava vapaaohjelmamme käsitti kuusi pariliikettä, joiden vikeltäjävaihdot tehtiin luonnollisesti laukassa. Vaikeustaso ei vielä päätä huimannut, mutta nälän uskoisin kasvaneen yhdellä sun toisella. Harmillisesti Blondi on liian pieni kolminliikkeisiin (A-joukkuedebyytti täältä tullaan), mutta eiköhän näissäkin ole hetkeksi tarpeeksi pureksittavaa.

Ihana pienisuuri Blondi, joka pystyy mihin vaan!


Hyvään pyritään, mutta priimaa tuppaa tulemaan t. Blondi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti