keskiviikko 23. elokuuta 2017

Uutta ja jännää

"Eka yö uudessa kämpässä, kello näyttää 1:14 mutta ei jotenkin väsytä. Tuotiin vikat kamat äidin kanssa illalla, silloin jännitti ja vitutti ja ehkä vähän itketti. Tää kaman määrä on ihan vitun kauhee, kun halusin elää puritaanina tyhjässä kämpässä ja sit jouduinkin viemään monta laatikollista paskaa vinttiin. Mut nyt olo on aika hyvä, neutraali. Ostin itelleni ilta- ja aamupalatarpeita: 12,40€ maksoi mun eka yö ja aamu, enkä tietenkään ottanut kuittia. Rahaa on!

Siwasta kävellessä tuli taas semmonen olo, et on jonkun suuren ja hienon muutoksen edessä, josta ei vielä tiedä mitään mutta joka paljastuessaan osoittaa, et tää kaikki oli sen arvoista. Erityisesti nyt on levollinen fiilis, kun kattelen katuvaloja ikkunasta. Mulla ei ole vielä verhoja, joten loistan ulos niinkun jossain näyteikkunassa. Ei tää ihan vielä tunnu kodilta, ja mun on vaikea kuvitella mun arki tänne. Mut enhän mä myöskään koskaan ole asunut yksin, aina vaan äidin kans."


Suuresta ja hienosta muutoksesta en tiedä, mutta varsin mukavaa on ollut. Ylläolevat pätkät ovat otteita mun päiväkirjasta, jonne kirjoitin mun ekasta yöstä omassa kodissa. Ja joo, nyt kämppä tuntuu jo kodilta, ei vaan huoneelta, johon mun kamat on säilötty. Nyt mulla on myös verhot, mutta niin ohuet, että loistan varmaankin ihan entiseen tapaan ulos. Silti yleinen olotila on jostain syystä todella vapautunut ja varauksettoman onnellinen, syistä joita en ihan osaa paikantaa.

Eilen kävin Urjalassa polkaisemassa käyntiin Vikellystä Urjalaan -hankkeen yhdessä Hessi-Tallin sekä UrHun väen kanssa. Meillä tulee starttaamaan kolme ryhmää, joista jokainen saatiin täyteen ja ylikin! Viidentuhannen asukkaan kunnassa! Hyvä vikellys, hyvä me! Seuraavalla viikolla vikellysryhmät starttaavat ja vikeltäjät sekä hevoset pääsevät tositoimiin.

Henkilön Hessi-talli, Urjala kuva.
Istruktor "Ismo" ja ympyröiden ABC.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti