maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kesä ja kisat

Postauksen kuvat on ottanut Hannamari Heikkinen, vesileimalla merkityt ovat Kamilla Kutvosen.

Kahdet kotikisat takana, eikä jäänyt kuin (suurimmaksi osaksi) positiivisia juttuja mieleen!


Kangasalan kisat olivat mulle kauden ekat - ja yllätyksekseni tein siellä vapaaohjelmasuorituksen, jota pystyn edelleen katsomaan videolta kuolematta häpeään (no siis tiedätte varmaan tunteen, kun näet videolta hyvin menneen suorituksen ja ainoa ajatus on vain että mitä sä oikein teeeeet???).

Niihamassa suoritus oli aikalailla huolimattomampi, mutta ei sisältänyt isoja virheitä tai putoamisia. Vähän myöhässä selkään, ja loppuohjelma olikin hosumista. Perikset menivät tosi epätasaisesti: perusistunta tuntui tosi hyvältä, polvivaaka pahalta, seisonta lahosi totaalisesti, heitoissa tuntui taas kivalta ja puolimyllykin oli ihan mukiinmenevä. Suoritukset kuitenkin riittivät sinivalkoiseen ruusukkeeseen ja 6,1 pisteisiin.Omien suoritusten välissä kävin pyörähtämässä Blondi & companyn kanssa kehässä kävelemässä. Tehtiin siis Blondin neitsytmatka kisakehään ja voi pojat, kun olen tyytyväinen! Rakas Maija Mehiläiseni paineli epäröimättä ympyrälle ja leiskautti ravitkin juoksuissa. Vähän on vielä sivareiden kanssa opettelemista, sillä askel oli paikoin melko lyhyt ja töpö. Tytöt tekivät omat hyvät suorituksensa sijoittuen molemmat, ja Blondikin sai hevospisteikseen yli 6!

Seuraavana vuorossa on hevosten kesäloma, eli mun lihasrääkkikuukausi. Tarkoituksena olisi keräillä kadonnutta lihaskuntoa CVI Finlandia varten, jossa toivonmukaan starttaan ensimmäiset kv-kisani. Ehkä pikkaisen jännittää jo nyt!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti