torstai 6. elokuuta 2015

Kateudesta

Tänään mulla oli niin paljon asiaa, että tahdoin lörpötellä videolle. Pidin niin paljon tästä lievästi epäilyttävästä toiminnasta kävellä kamera kädessä metsikössä ja puhua itselleni, että näitä "walk and talk" videoita on varmasti tulossa lisääkin tulevaisuudessa. Pahoittelen kliseisiä porrasmetaforia, en ole koskaan ollut mikään kaunosieluinen runoilija... :D


(Vielä vähän taustoitusta: puhuin "vaarallisesta" hevosesta. En jaksanut avata videossa tarkoituksiani sen enempää, sillä koin, että ne olisi helpompi hoitaa täällä jälkiselittelyteksteissä. Hevonen oli yksinkertaisesti liian reaktiivinen ja "kuumakalle", joka saattoi singota millisekunneissa minne tahansa. Kenellekään ei kuitenkaan koskaan käynyt mitään, ja osasi tämä hevonen käyttäytyäkin, silloin kun halusi.)

4 kommenttia:

 1. Aaaah oot niin lahjakas puhuja!! Ja hyvin oikeassa. Pitäisi osata arvostaa asioita, joita meillä on - ei ainaisesti miettiä sitä, mikä puuttuu. Täytyy muistaa, että kakilla meillä on heikkouksia... jopa niillä "paremmilla" tai menestyneemmillä urheilijoilla. Ongelmat eivät kuitenkaan ole kellään samoja, minkä vuoksi niitä onkin niin vaikea havaita. Let's be happy for the problems we don't have, sanoin muuan viisas aforismi. ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista, jotenkin tää vloggaaminen vielä vähän jännittää mut ei ehkä enää niin paljon, kiitos sinun, tuntematon anonyymi! Ihanaa kuulla myös, että sait mun pointista kiinni ja jotain irti videosta.

   Mainio aforismi, josta en ollut ennen kuullutkaan ♥

   Poista
 2. Mahtavaa, Venla :)! Hieno video ja inspiroivia ajatuksia (oikeasti: en melkein koskaan jaksa katsoa mitään videomuotoista, mutta tän jaksoin vaikka oli monta minuuttia!). Kokemuksen syvä rintaääni: Aika auttaa näkemään ne portaat. Joo, kirjoitin just riittämättömydestä, mutta ison osan ajasta harpon tyytyväisenä portaita ylöspäin, koska muistan ottaneeni jo tosi monta askelta ja päässeeni aina lopulta seuraavalle askelmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että jaksoit katsoa, ja toivotaan että aika auttaa munkin kohdallani... :)

   Poista