maanantai 3. marraskuuta 2014

Grand Plié

Lyhyt ja nopea tilannepäivitys! Sen kummempia ei ole tapahtunut, mutta valmennusurakka saatiin päätökseen ja nyt olen taas yksi treenaajista, ihanaa! Laukka tuntui kauheen jännittävältä parin viikon tauon jälkeen, mutta pukilla olen yllättäen itse oppinut uusia juttuja...? Järjestelemistä oli paljon, mutta itse valmentaminen tosi mukavaa :) Paljon kiitoksia kaikille, jotka on apuaan tarjonneet kuluneiden viikkojen aikana, helpotitte työtäni paljon!


Treenimotivaatio on korkealla sekä joukkuevoimistelun että vikellyksen suhteen. Voimistelussa ollaan päästy jo vähän tekemään kuvioita, ja itse koreografiasta puuttuu vain noin 20 sekuntia. Fysiikan treenaaminen on jäänyt vähän vähemmälle joulunäytöksen lähestyessä, mutta silti linkkarit puolapuilla tuntuu nousevan kerta kerralta vähän korkeammalle...? Toinen juttu mikä on parantunut on ehdottomasti mun balettisäätäminen! Kädet menee edelleen missä tykkäävät, mutta jalat alkavat jo vähän muistaa että mites tää nyt menikään.

Balettia oon tehnyt vähän kotonakin, kun penikat on kipuillut hyppimisestä. Baletti on hyvä ja penikkaystävällinen tapa lämmitellä, kun tekee huolella ja ajan kanssa. Kärkitossuillakin säädin jotain, lähinnä vahvistaakseni mun nilkkoja, jotka on löysääkin löysemmät.

Vikellyksestä vielä sen verran, että jopa käynnissä kammoamani sivuttainseisonta onnistui kasvot ulospäin. Ihan sataprosenttisesti ei ylävartalo ole vielä ulos, mutta lähellä ollaan, lähellä ollaan... Vastaavasti laukassa muut teknisen liikkeet kuten sivuneedle ei onnistuneet, ja kuperkeikkahyppyä en halunnut edes yrittää :D Oikonoja tosin oli ihan jees, vaikka 90 asteen jalkakulma ei ihan toteutunutkaan.


Pahoittelut murjotuista polvistani :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti